Mediniai lauko nameliai vaikams su čiuožykla kaip išsirinkti?

Mediniai lauko nameliai vaikams pasižymi kaip vaikų užimtumo garantas. Kadangi vaikai jau nuo kelerių metų tampa priklausomi nuo technologijų, jie praranda norą domėtis, leisti laiką su draugais ar būti lauke, nes virtualus pasaulis yra daug lengviau prieinamas bei daug lengviau pasiekiamas. Todėl tai tampa priklausomybė, kuri ne tik kenkia akims, bet formuojasi netaisyklinga laikysena, bei kiti žalingi įpročiai. Taigi čia kaip vienintelis racionalus ir priimtinas sprendimas – vaikiški nameliai. Šie nameliai ne tik yra puikus laiko praleidimas, bet ir veiklų juose galima sugalvoti labai daug. Kadangi namelis su ciuozykla projektuojami su papildomomis veiklomis, daugeliui tėvų sunku išsirinkti kokį namelį su kokia komplektacija geriausią rinktis. Todėl šiame straipsnyje aptarsime visas įmanomas komplektacijos dalis, bei koks namelis optimaliausias tiek kainos tiek veiklų atžvilgiu.

Mediniai lauko nameliai vaikams

Mediniai lauko nameliai vaikams komlektacija

Nameliai vaikams yra projektuojami su sūpynėmis (dažniausiai dvejomis), su čiuožykla, alpinisto sienele, turnikais, nusileidimo vamzdžiu, tinkleliu, virvinėmis kopėčiomis ir kitais priedais. Priedų gausa yra labai plati todėl svarbu nepasiklysti ir teisingai susiprojektuoti savo namelį. Populiariausia ir įdomiausia vaikams komplektacija atrodo taip: Namelis į kurį patekti galima laipteliais ir jis randasi antrame aukšte. Apačioje po juo smėlio dėžė. Namelio šone čiuožykla, greitam pabėgimui iš namelio, ir prie namelio sūpynių kompleksas iš dviejų sūpynių. Toks namelis vaikams suteikia veiklos visai dienai, kadangi atsibodus žaisti su viena ar kita veikla, visada gali pakeisti veiklą ir toliau leisti laiką kieme.

Mediniai nameliai vaikams kaina

Šis kainos klausimas yra vienas svarbiausių, bet kartu ir sunkiausių. Kadangi medinį namelį perkate visai vaiko vaikystei rekomenduojame nepataupyti o nupirkti pilnos komplektacijos namelį, kuris vaikams suteiks nuostabią vaikystę gryname ore. Tai mūsų patarimas iš praktikos, kuomet klientai nusiperką namelį, ir vėliau prašo suprojektuoti papildomas veiklas jam. Todėl geriau iškart pasirūpinti kokybišku nameliu su daug veiklų. Mediniai lauko nameliai vaikams kaina priklauso nuo komplektacijos ir namelio dydžio, todėl rinkitės namelį kuris patiks jūsų vaikams ir jie galės džiaugtis puikiu laisvalaikiu kieme.

Kuomet vaikai bus užimti, jūs galėsite skirti laiko sau, bei žinosite jog vaikai leidžia laiką lauke.

About the author