Medinis namelis vaikams dovana įvairaus amžiaus vaikams

Artėjant vaikų šventėms, tėvai, seneliai suka galvas kuom nudžiuginti savo vaikus artėjančios šventės metu. Daugelis lekia į prekybos centrus ar internetines parduotuves ir ieško kažko įdomaus savo vaikams. Vienas iš įdomesnių dovanų, tai medinis namelis vaikams. Šis namelis gali būti tiesiog kaip namelis kuriame vaikas gali žaisti ir smagiai leisti laiką, arba gali būti komplektuojamas su sūpynėmis, čiuožykla ir kitais priedais. Šis namelis su priedai suteikia vaikams norą būti kieme ir džiaugtis laisvalaikiu kieme gryname ore.

medinis namelis vaikams

Šio tipo medinis namelis vaikams gaminami ir eglės ir pušies medienos. Nameliai pristatomi nesurinkti, todėl nepamirškite pasidomėti kokių įrankių reikės namelio surinkimui.

Pasiruošimas vaikiško namelio priėmimui

Medinio namelio priėmimui specialiai pasiruošti nereikia, reikia paruošti vietą, kurioje planuojate surinkinėti savo vaikišką namelį. Vietos paruošimas gali būti paprastas arba sudėtingas. Paprastąjąm tiesiog reikia pasiruošti kelis vienetus betono trinkelių ir surinkinėjant pakišti po medinio namelio konstrukcija. Jei norite kad vaikiškas namelis stovėtu tvirčiau, galite įsigyti specialius ankerius, kurie yra įsukami į žemę ir tuomet prie jų tvirtinamas medinis namelis. Šis būdas yra patvaresnis, bet ankeriai yra nepigūs, todėl rekomenduojame rinktis paprastesnį variantą.

Medinio namelio pristatymas ir surinkimas

Medinio namelio gamintojai teikia surinkimo paslaugą jūsų kieme. Todėl pristatymo metu ne tik atveš namelio dalis ir iškraus jūsų kieme nurodytoje vietoje, bet ir surinks jį. Kodėl apsimoka samdyti profesionalus namelio surinkimui? Pirmiausia tai kadangi reikia turėti savo įrankius, o pirkti dėl namelio jų neapsimoka. Profesionalai surinks namelį žymiai greičiau, ir nereikės rūpintis papildomais klausimais.

Mediniai nameliai vaikams kaina

Turbūt pagrindinis ir neatsiejamas namelio proceso išsirinkimo dalis tai kaina. Kaina priklauso nuo dydžio ir namelio komplektacijos. Kuo didesnis namelis vaikams tuo jis bus brangesnis. Sutaupyti galite perkant žiemą, kuomet ne sezono metu medinių namelių gamintojai taiko dideles nuolaidas kurios gali siekti iki 30 % namelio kainos.

Verta žinoti, jog mediniai nameliai vaikams tarnauja labai ilgai ir taupyti nevertėtu. Nes dažniausiai kokį namelį nupirksite, tokiu nameliu vaikas džiaugsis visą savo vaikystę.

About the author